Velkommen til Nordkemi
- Rengøringsmidler når de er bedst
Send mail til os, tryk her
Yacht & Både
Camping & Fritid
Dental - Desinfektion
Optik - Guld & Sølv
Kantine &
Storkøkken
Skole,
Institution, Sport
Auto & Transport
Entreprenør, Vej &
Park, Renovation
Industri & Produktion
Husholdning, Butik
& Kontot
Tilbehør & Papirvarer
Skov & Landbrug
Pleje af
træ & sten
Boligselskaber
& Grafitti
Personlig pleje
Andet &
Rå-kemi
Nordkemi's styrke - din tryghed
Nordkemi Danmarks styrke er vores enorme alsidighed, kombineret med højt serviceniveau, et stort netværk i mange brancher samt stor kapacitet og ekspertise, der sætter os i stand til at yde rådgivning, produktion og service omkring specielle ønsker og løsning af forskellige branchers specifikke behov. Samtidig har vi stor erfaring med leverancer til ind- og udland.
Siden 1970 har Nordkemi Danmark ApS udviklet, fremstillet og solgt produkter til afkalkning, affedtning, rengøring og overfladebehandling blandt andet inden for industri, institutioner, optik-, dental- og bådsektoren. Desuden har vi specialiseret os i totalløsninger til private og offentlige virksomheder, som ønsker produktserier i eget navn.

Miljø og økonomi
Alle produkter fra Nordkemi Danmark ApS er baseret på højkoncentrater, hvilket er ensbetydende med sund økonomi for vores kunder. Vi har fokus på miljøbevidsthed og leverer en tidsvarende og fleksibel produktion, der tager hensyn til sundhed og sikkerhed. Nordkemi anvender ingen skadelige stoffer eller skjulte opløsningsmidler og generelt heller ingen farvestoffer.
Emballage

Af hensyn til miljøet er vores små emballager fremstillet af PEHD og PET som omdannes til vand ved forbrænding. Dunke og metalflasker UN-godkendte.

Nordkemi kan levere fra 10 ml flasker til palletanke.
Nordkemi's styrke - din tryghed
Nordkemi Danmark ApS, Marinebuen 15, DK-4700 Næstved Danmark Ring til os på: +45 55 72 09 17 Send mail til os, tryk her
Grøn Smiley
Nordkemi er tildelt en grøn smiley, hvilket betyder, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Den grønne smiley er også et signal om, at vi har orden på vores arbejdsmiljø.
Start Om os Miljø & Økonomi Produkter Private label Nyttige links Kontakt os Salgsbetingelser Gode råd Job hos os